Material Necessari

Escola Llorens Artigas - Material


Estoig, a partir de 3r, amb
: llapis, goma, maquineta, regle de 16 cm.  Bolígrafs: negre i vermell a 3r; blau, vermell i negre a 4t, 5è i 6è.

Bata: obligatòria  pels alumnes d’Ed. Infantil. Recomanable a Plàstica en Primària

Equip d’Ed. Física:  Xandall, (obligatori en Ed. Física, Psicomotricitat, sortides, etc.) calçat esportiu. Cal portar una samarreta de recanvi així com estris per a la higiene personal (sabó i tovallola...)És obligatori portar-ho per realitzar aquesta assignatura.

* Tot el material haurà d’estar marcat amb el nom i cognoms dels alumnes i amb una veta d’uns 15 cm quan sigui roba per penjar (bata, jaquetes, etc.)

*  Si algun alumne té problemes físics,  el pare, mare o tutor, ho ha de notificar mitjançant nota escrita.

Capsa mocadors i paquet de tovalloletes humides

Aniversaris: Si es volen portar llaminadures recordem que només n'han de portar una per nen/a. (no una bossa)
 

A més a més, els nens i nenes d'Educació Infantil:

El dia de Psicomotricitat, portar calçat esportiu amb velcro .

La bossa ha de portar escrit el nom de l’alumne de forma ben visible. És imprescindible que l’alumne pugui obrir-la i tancar-la per si sol i que aquesta quedi tancada de manera que no puguin caure les coses de dintre.

Esmorzar, l'esmorzar és a mig matí (10,30h.) a P-3 i P-4, els alumnes de P-5 ho fan a l'hora de sortir al pati (11h.). A dins de la bossa s'ha de portar un got de plàstic i un tovalló de roba amb el nom de l’alumne ben visible. El got es quedarà a l'escola fins el divendres.

No es poden portar sucs, iogurts, pastes cobertes de xocolata o fruites que s'hagin de pelar.

Roba còmoda, no heu de vestir els nens/es amb "petos" per venir a l'escola. Cal portar pantalons amb goma a la cintura (tipus xandall) i sabates cordades amb velcro . Cal evitar cinturons, botons difícils i cordons.

Mudes, només P-3, cada alumne ha de portar una bossa de roba amb el nom posat i amb una muda completa a dins. Les sabates aconsellem que siguin velles. Els pares i mares hauran de demanar la muda per fer el canvi de temporada.

Joguines, es convenient que no portin de casa, joguines, colors, ni llibretes.....

Aniversaris, a l'escola celebrem els aniversaris dels nens i nenes, si es volen portar llaminadures recordem que només n'han de portar una per nen/a. (No una bossa)

Roba d'abric, tota la roba d'abric (anoracs, caçadores, jaquetes...) han de portar el nom posat i una beta igual que la bata. Els guants, bufandes i paraigües no es podran quedar a la classe sinó que se’ls haurà d'emportar la persona que porti els nens/es a l'escola.

¡Atenció! Aquesta web utilitza cookies.

Navegant accepta el seu ús. Més informació

Accepto