Autorització de Medicaments

Benvolguts pares/mares, hem penjat les autoritzacions de medicaments, de sortides i de recollida d'alumnes perquè les pugueu descarregar i omplir, en cas que les necessiteu.

Per a qualsevol informació o dubte ja sabeu que podeu contactar-nos per mail o per telèfon.

Fins aviat!

Competències bàsiques - Escola Llorens Artigas Veure revista - Escola Llorens Artigas

Últimes Notícies

PLA ORGANITZACIÓ DEL CENTRE 20-21

Estimades famílies,

 ja teniu disponible el document del Pla d'Organització del centre d'aquest curs 2020-2021.

 

Direcció.

Últims Comunicats

Autorització de Medicaments

Dimecres, 20 Gener 2016

Benvolguts pares/mares, hem penjat les autoritzacions de medicaments, de sortides i de recollida d'alumnes perquè les pugueu

Llegir més

APRENEM AMB ELS BEEBOTS


BEEBOTS 5è


BEEBOTS 2n


BEEBOTS P5

APRENEM AMB ELS BEEBOTS

A l'escola ens han arribat uns animalets molt bufons que es diuen Beebots. Aquests robots són un recurs molt motivador relacionat amb la Robòtica. Ens permeten treballar moltes coses en relació als continguts de llengua, matemàtiques, orientació espaial i, en general, les competències bàsiques. El més important és que es treballa en equip i ho fan ells mateixos. Els utilitzem des de P3 fins a 6è. Els alumnes més grans es van adonant com funciona l'electrònica, els programes informàtics,... tot experimentant d'una manera molt autònoma.


P5 A


P5 B

III CONGRÉS DE CIÈNCIES

El divendres 20 de maig els alumnes de P5 van anar al Congrés de Ciències al Museu de Badalona. Junts amb altres escoles, els nens i les nenes dels atletes i dels bombers, van explicar el seu experiment treballat prèviament a la classe amb les seves tutores.

Els nens/es van experimentar, observar, deduir, preguntar-se, fer hipòtesis,... i arribar a unes conclusions sobre com creixien les plantes a partir dels alls que van plantar a l'hort de l'escola.

Finalment, van preparar-se, tant a la classe com a casa, les informacions descobertes per poder fer la presentació al congrés. Abans però van assajar davant dels seus padrins de 5è els quals els van donar consells per parlar davant de la gent. Posteriorment, també ho van presentar als pares i mares de P5 a l'escola.

Va ser una bonica i interessant experiència en la qual els nens estaven molt motivats en aprendre i on, també, van haver de superar un repte important exposant-ho davant dels altres.

¡Atenció! Aquesta web utilitza cookies.

Navegant accepta el seu ús. Més informació

Accepto