PREINSCRIPCIONS CURS 20-21 !!!

Estimades famílies,  

les dates de preinscripció del curs 20-21 seran

- del 13 al 22 de maig: Presentació de les sol·licituds telemàticament.

Us deixem l'enllaç del departament d'educació on explica com s'ha de fer la preinscripció i la documentació a enviar al mail de l'escola: 

http://ensenyament.gencat.cat/es/tramits/tramits-temes/20483_preinscripcio_escolar?moda=1

 I en aquest altre enllaç trobareu la informació general de tots els estudis 

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

 

- del 19 al 22 de maig: presentació de sol·licituds al centre (de manera excepcional per qui no pugui fer ús de l'aplicació telemàtica). Caldrà demanar cita prèvia per l'accés al centre.

Per demanar cita prèvia aneu aquest enllaç

En cas de no poder demanar la cita a través de l'enllaç truqueu al telèfon 

93 398 36 03

 

L'oferta de places del nostre centre és el següent:

P3: 44 places i 6 places de NEE

P4: 5 places

2n: 1 plaça

Els cursos no esmentats no hi ha cap plaça.

 

Podeu adreçar les vostres consultes o dubtes a l'adreça electrònica de l'escola: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Competències bàsiques - Escola Llorens Artigas Veure revista - Escola Llorens Artigas

Últimes Notícies

LLISTAT PROVISIONAL PREINSCRIPCIONS CURS 20-21

Bona tarda, 

aquí teniu el llistat dels barems provisional de les preinscripció.

 

Últims Comunicats

Autorització de Medicaments

Dimecres, 20 Gener 2016

Benvolguts pares/mares, hem penjat les autoritzacions de medicaments, de sortides i de recollida d'alumnes perquè les pugueu

Llegir més

APRENEM AMB ELS BEEBOTS


BEEBOTS 5è


BEEBOTS 2n


BEEBOTS P5

APRENEM AMB ELS BEEBOTS

A l'escola ens han arribat uns animalets molt bufons que es diuen Beebots. Aquests robots són un recurs molt motivador relacionat amb la Robòtica. Ens permeten treballar moltes coses en relació als continguts de llengua, matemàtiques, orientació espaial i, en general, les competències bàsiques. El més important és que es treballa en equip i ho fan ells mateixos. Els utilitzem des de P3 fins a 6è. Els alumnes més grans es van adonant com funciona l'electrònica, els programes informàtics,... tot experimentant d'una manera molt autònoma.


P5 A


P5 B

III CONGRÉS DE CIÈNCIES

El divendres 20 de maig els alumnes de P5 van anar al Congrés de Ciències al Museu de Badalona. Junts amb altres escoles, els nens i les nenes dels atletes i dels bombers, van explicar el seu experiment treballat prèviament a la classe amb les seves tutores.

Els nens/es van experimentar, observar, deduir, preguntar-se, fer hipòtesis,... i arribar a unes conclusions sobre com creixien les plantes a partir dels alls que van plantar a l'hort de l'escola.

Finalment, van preparar-se, tant a la classe com a casa, les informacions descobertes per poder fer la presentació al congrés. Abans però van assajar davant dels seus padrins de 5è els quals els van donar consells per parlar davant de la gent. Posteriorment, també ho van presentar als pares i mares de P5 a l'escola.

Va ser una bonica i interessant experiència en la qual els nens estaven molt motivats en aprendre i on, també, van haver de superar un repte important exposant-ho davant dels altres.

¡Atenció! Aquesta web utilitza cookies.

Navegant accepta el seu ús. Més informació

Accepto